Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    19

    If you have any questions or requests for commands im here

    Hi. so before you read this please don't accuse me of copying nikoskon for his command help thread, I just wanted to help people with commands as well. So, If you have any questions about commands or requests for me to do with commands I am here and welcome to help. I will answer your questions and requests probably within the day of you posting it. I will do my best to help you all out.

  2. #2

    Smile Fill

    How do you fill in an area with the '/fill' command?
    " ♥ⓢⓣⓡⓐⓦⓑⓔⓡⓡⓨ♥ⓕⓘⓔⓛⓓⓢ♥ⓕⓞⓡⓔⓥⓔⓡ♥ "

  3. #3

    Player Mob Heads

    Can you get custom mob Heads in game like your own, instead of the default 4?
    Example:
    Last edited by TheSpicyNugget; 02-27-2018 at 02:29 AM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by EvilStrawberry View Post
    How do you fill in an area with the '/fill' command?


    To do the fill command you do /fill [X,Y,Z] [X,Y,Z] {Block of choice} <Data value of block>

    The [X,Y,Z] is your coordinates that you are filling in so all of the areas between the two coordinates get filled in with your block of choice. You also do not need to include the brackets. After both sets of your coordinates are in you choose your block to fill. Then if necessarry you can add a data value to the block. And to find your coordinates you go into settings and activate see coordinates. Hopefully that helps you and if it does not please reply with what you dont understand and I will try to answer that. Thanks!

  5. #5
    Quote Originally Posted by SuperMagic4 View Post
    Hi. so before you read this please don't accuse me of copying nikoskon for his command help thread, I just wanted to help people with commands as well. So, If you have any questions about commands or requests for me to do with commands I am here and welcome to help. I will answer your questions and requests probably within the day of you posting it. I will do my best to help you all out.


    BOIIIIII I LOVE WATCHING PEOPLE DO COMMANDS FOR ME CAUSE I SUKKK CAN YOU PLZZ PLZZ PLZZ MAKE A COMMAND HOUSE WITH PRESSING A BUTTON TO DO ALMOST EVERYTHING THAT HAS TO DO WITH COMANDS IF YA KNOW WHAT I MEANNNN- FROM YOU KNOW WHO BOIII!!! amen ��

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    19

    I will do that.

    Quote Originally Posted by BlasterDroid222 View Post
    BOIIIIII I LOVE WATCHING PEOPLE DO COMMANDS FOR ME CAUSE I SUKKK CAN YOU PLZZ PLZZ PLZZ MAKE A COMMAND HOUSE WITH PRESSING A BUTTON TO DO ALMOST EVERYTHING THAT HAS TO DO WITH COMANDS IF YA KNOW WHAT I MEANNNN- FROM YOU KNOW WHO BOIII!!! amen ��



    I will do that for you. I mean your my cousin so of course I will but yes, I will build you a self-building house. Thanks!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    19

    Not that easy

    Quote Originally Posted by TheSpicyNugget View Post
    Can you get custom mob Heads in game like your own, instead of the default 4?
    Example:

    Unfortunately, you can not do that with commands. You would need an editor or an add-on/mod. Technically you could use a resource pack and just edit the block but you would be getting rid of the block you edit essentially. So unfortunately the answer is no. You could probably look up some tutorial videos on how to use an app to editor an add-on. I wish you luck on figuring it out!

  8. #8

    Torch Command

    Quote Originally Posted by SuperMagic4 View Post
    Hi. so before you read this please don't accuse me of copying nikoskon for his command help thread, I just wanted to help people with commands as well. So, If you have any questions about commands or requests for me to do with commands I am here and welcome to help. I will answer your questions and requests probably within the day of you posting it. I will do my best to help you all out.
    Hello is it possible to change a torch so you can put it in your off hand, and when you hold it it lights up the area around you, i was thinking on how to do this, and thought of the torch giving you night vision when you hold it, might be a bit OP though. I saw a mod that does it on java, just wondered if it was possible with commands. Thanks.

  9. #9

    My server

    Quote Originally Posted by The Devils Cursor View Post
    Hello is it possible to change a torch so you can put it in your off hand, and when you hold it it lights up the area around you, i was thinking on how to do this, and thought of the torch giving you night vision when you hold it, might be a bit OP though. I saw a mod that does it on java, just wondered if it was possible with commands. Thanks.
    You can't hold a torch in your offhand because dual-wielding hasn't been added to Bedrock yet.
    There is no way you could test for players holding a torch on Bedrock (It's possible on java)

    The only way is to do it using addons, but you could also do it using a sword or other tool that gives you night vision.
    If you want to know how, I could build it on your world.
    • Minecraft Bedrock map maker
    • Minecraft Bedrock scripter
    • Minecraft Bedrock command expert


  10. #10

    Command

    Quote Originally Posted by RadiatedMonkey View Post
    You can't hold a torch in your offhand because dual-wielding hasn't been added to Bedrock yet.
    There is no way you could test for players holding a torch on Bedrock (It's possible on java)

    The only way is to do it using addons, but you could also do it using a sword or other tool that gives you night vision.
    If you want to know how, I could build it on your world.
    Yeah that would be great thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •